Επιβεβαίωση Κράτησης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του γραφείου ενοικιάσεων "BYCAR"  Σταματόπουλος Π. Ευάγγελος, Λ. Ράλλη 117 - 119.

Δραστηριοποιούμαστε στην παροχή ενός πλήρους φάσματος ποιοτικών υπηρεσιών στην ενοικίαση αυτοκινήτων με κάλυψη όλη την Ελλάδα.

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν στα μέτρα σας, δίνοντας βάση στις ανάγκες σας, και μελετάμε συνεχώς σε βάθος τα δεδομένα και τις ευκαιρίες της αγοράς για να πετύχουμε το άριστο αποτέλεσμα για το δικό σας όφελος.

Αυτό που μας διακρίνει είναι η σε βάθος γνώση της αγοράς, η μακροχρόνια εμπειρία μας στις διαπραγματεύσεις και η αποτελεσματική συμβολή μας για την ταχεία ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Προτεραιότητα μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας, διότι για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση, ανταμοιβή και διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Με βασική μας αρχή τον σεβασμό προς τον πελάτη, σας παρέχουμε:

  • Μεγάλη ποικιλία από καινούργια και ασφαλή οχήματα
  • Υψηλής ποιότητας, έγκαιρη και φιλική εξυπηρέτηση
  • Ασυναγώνιστες τιμές 
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Ξεκάθαροι όροι

Με σκληρή δουλειά και συνεχόμενη επιμόρφωση του έμπειρου προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις μισθώσεις οχημάτων, διασφαλίζοντας την σίγουρη ικανοποίηση του πελάτη, κάνοντάς του την ενοικίαση αυτοκινήτου μία εμπειρία που θα θελήσει να επαναλάβει.